Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

Medinatural organikus extra szűz kókuszolaj 100 ml

Ár:
2.345 Ft (1.846 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5999883963371
Gyártó: Medi-Natural Kft.
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Medinatural organikus extra szűz kókuszolaj 100 ml terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

A kókuszolaj az egzotikus kókusz illat szerelmeseinek lehengerlő haj és testápoló olaj. Az érett trópusi kókuszdió húsából, hagyományos hidegen sajtolással nyert MediNatural organikus szűz Kókuszolaj Mentes növényvédő szerektől és egyéb káros anyagoktól. Miért fogod imádni az organikus extra szűz kókuszolajat? - könnyen beszívódik, a szomjas bőr gyorsan beissza - hidratálja a bőrt, és ragyogást ad neki - puhává, rugalmassá teszi a bőrt és megóvja a kiszáradástól - még az extrém száraz, repedezett bőrt is képes ismét bársonyosan puhává tenni - Ekcémás bőrre is alkalmazhatod, olyan kíméletes - kiválóan alkalmas a haj kondicionálására - táplálja, erősíti, egészségessé és csillogóvá varázsolja a hajat - antibakteriális és antifungális hatása is van - száraz bőrre, berepedt sarokra és érzékeny körömágyra is használhatod Így akinek kirepedezik az ajka vagy akár a sarka, annak különösen érdemes kókuszolajjal ápolni az érintett bőrfelületeket, mert igen gyorsan képes látványos javulást előidézni. Hogyan használd a Kókuszolajod? A kókuszolaj 24-25 fokon kezd folyékonnyá válni, ennél hidegebben szilárd, vajszerű, jól kenhető anyag. Széles szájú tégelybe tettük, hogy kényelmes legyen használni! Mindeközben érezd a trópusi kókusz illatot, hunyd le a szemed, és varázsold magad a Karib-tengerre! Hajápolás: Használhatod hajmosás előtti kúraként a teljes hajon, hajmosás után a nedves hajvégeken, vagy hajpakolásként egész éjszakán át a megviselt haj kondicionálására. Testápolás: A legjobb hatás érdekébben közvetlenül tusolás után vidd fel a bőrödre, segít a hidratáltság megőrzésében. Könnyen beszívódik, puhává, rugalmassá teszi a száraz, durva, irritált bőrt.

Kiszerelés 100 ml
Vámtarifaszám 15121191
Származási hely Magyarország
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Tárolási feltételek 16-27°C között, fénytől védve.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

2.071 Ft
Rendelhető
Könnyen használható szórófejes kiszereléssel legyek, szúnyogok és kullancsok ellen. Hívogató, barátságos, meleg hangulatot teremthetsz az otthonodban vagy használhatód autó illatosításra is természetes rovarriasztó, így a rovarok jó eséllyel elkerülnek, mert ki nem állhatják, a geránium illatát
2.071 Ft
Rendelhető
Valódi szépségbomba - fantasztikusan hatékony regeneráló olaj arcra és testre egyaránt! Kiemelten ajánljuk idősödő és érett bőr ápolására, pigmentfoltok halványítására szőrtelenítés, szoláriumozás, napozás után a nap perzselte érzékeny bőr megnyugtatására ápolására.
1.725 Ft
Rendelhető
A marokkói argán bőrápoló olaj a legjobb választás egy NŐ számára. Megelőzi a ráncok kialakulását a bőr sugárzó, a haj pedig fényes lesz tőle.

Keresés