Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

MEDINATURAL organikus ghánai sheavaj 100 ml

Ár:
3.073 Ft (2.420 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5999883963395
Gyártó: Medi-Natural Kft.
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

MEDINATURAL organikus ghánai sheavaj 100 ml terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

A páratlanul tápláló 100%-os finomítatlan organikus shea vaj - egy mindent felülmúló természetes hidratáló az ajkaknak, a könyöknek, a lábnak, az egész testnek, de még a hajnak is. Egyetlen shea vaj a táskádban és helyettesítheted a testápolót, kézkrémet, szájápolót és arckrémet is, így biztosítva, hogy bőröd mindig tökéletesen védett és táplált legyen. A MediNatura l00%-os finomítatlan organikus ghánai shea vaj tradicionális módszerekkel kézzel készült, amihez semmit nem adtunk hozzá, és semmit nem vettünk el. Így nem tartalmaz mesterséges összetevőket, semmiféle vegyi anyagot, színezéket, ezért akár a legérzékenyebb bababőr ápolására is kitűnő választás. A MediNatural ghánai shea vaj összetétele sokban hasonlít az emberi bőrt védő természetes emulzió összetételére. Sztearin-és olajsav mellett esszenciális zsírsavakat, E-vitamin, béta karotin és allantoint, valamint gyulladáscsökkentő triterpénalkoholokat tartalmaz. A bőrben felszívódva hosszan tartó hidratáló hatást fejt ki, serkenti a bőr öngyógyító képességét. Mire Ajánljuk? - minden bőrtípusra, különösképpen a száraz típusra - ráncosodás és öregedés jelei ellen - ajkakra és az arc érzékeny területeire - irritált bőrfelületre (pelenkától kipirosodott, borotválkozás után, szőrtelenítés után) - sérült, megkeményedett vagy töredezett bőrre - bőrkiütésekre, ekcémákra, bőrgyulladásokra - pikkelysömörös bőrre - napégette vagy enyhén sérült bőrre - száraz fejbőrre - száraz, töredezett, festett hajra Hogyan használd a shea vajat? Az optimális hatás elérése érdekében lehetőleg közvetlenül zuhanyzás, fürdés után használd, a még nedves bőrön, hogy így vizet is juttass a bőrödbe. Ha a shea vajat vizes bőrfelületre viszed fel, akkor egy olyan anyag képződik, aminél keresve sem találhatnál jobb hidratálót! A shea vaj sűrű, hatóanyagokban gazdag arc- és testápoló, ezért egyszerre kis mennyiség is elég belőle, így hihetetlen gazdaságos és kényelmes a használata. Csak a bőröd határozza meg, hogy naponta hányszor használd a shea vajat!

Kiszerelés 100 ml
Vámtarifaszám 34013000
Származási hely Magyarország
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Tárolási feltételek 16-27°C között, fénytől védve.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

2.345 Ft
Rendelhető
100% organikus extra szűz kókuszolaj, BŐRÁPOLÓ OLAJ, COCOS NUCIFERA OIL 100%
2.071 Ft
Rendelhető
Valódi szépségbomba - fantasztikusan hatékony regeneráló olaj arcra és testre egyaránt! Kiemelten ajánljuk idősödő és érett bőr ápolására, pigmentfoltok halványítására szőrtelenítés, szoláriumozás, napozás után a nap perzselte érzékeny bőr megnyugtatására ápolására.
2.071 Ft
Rendelhető
Könnyen használható szórófejes kiszereléssel legyek, szúnyogok és kullancsok ellen. Hívogató, barátságos, meleg hangulatot teremthetsz az otthonodban vagy használhatód autó illatosításra is természetes rovarriasztó, így a rovarok jó eséllyel elkerülnek, mert ki nem állhatják, a geránium illatát

Keresés