Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

MEDINATURAL BŐRÁPOLÓ OLAJ NEEM 100% (20ml)

Ár:
1.198 Ft (944 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5999883963203
Gyártó: Medi-Natural Kft.
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

MEDINATURAL BŐRÁPOLÓ OLAJ NEEM 100% (20ml) terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

Amilyen jellegzetesen orrfacsaró a Neem olaj illata, annyira sokoldalú!

A Neem bőrápoló olaj erős gyulladáscsökkentő, valamint parazita, gomba, baktériumellenes és rovarriasztó hatóanyagai alkalmassá teszik használatát, olyan bőrbántalmak esetén is mint: korpa, körömgomba, pattanás ekcéma, hegek, gyulladt bőr, csalánkiütés szemölcsök, herpesz, tetvesség és egyéb bakteriális és vírusos bőrbetegségek esetén.
- pattanásokra hajlamos aknés bőr ápolására
- gombás láb, köröm ápolására -az olaj tartós használata mellett visszaszorítható a körömgomba.
- száraz, repedezett ekcémára hajlamos bőr ápolására
- viszkető korpás fejbőrre
- Csípések, felületi sérülések esetén
- Természetes növényvédelemre - a kutatások szerint közel 130-féle kórokozó,kártevő ellen használható. Valódi bio-növényvédőszer.
Vedd figyelembe, hogy a neem bőrápoló olaj a kéntől és fokhagymától kellemetlen illatú. A Neem bőrápoló olaj önmagában is használható, de nehéz szaga miatt, érdemes egyéb bőrápoló olajokkal keverni (2-5 % arányban)!
A szagot elfedheti pár csepp illóolaj.
Tipp: Pár csepp MediNatural teafa vagy borsmenta illóolaj hozzáadásával fel erősíthetjük hatását és az illata is kellemesebb lesz!
Neem olaj sok komplex és aktív összetevővel rendelkezik, amelyek segítenek a már jelenlévő rágó és szívó szájszervű rovarok (levéltetvek, atkák, szöcskék, kabócák..) eltüntetésében.
Különbözik más rovarölő szerektől, nem hat azonnal! Leállítja a rovarok hormonjainak normál működését, amitől elfelejtenek enni, párosodni, petéket rakni, repülni.
Tipp: 1 liter vízhez körülbelül 5 ml neem olajra van szükség, a rovar érzékenységétől függően. Érdemes hetente egyszer használni

Kiemelt felhasználási javaslat Gyulladáscsökkentő, parazita, gomba, baktériumellenes és rovarriasztó hatóanyagai alkalmassá teszik használatát, olyan bőrbántalmak esetén is mint: korpa, körömgomba, pattanás ekcéma, hegek, gyulladt bőr, csalánkiütés szemölcsök, herpesz, tetvesség és egyéb bakteriális és vírusos bőrbetegségek.
Összetétel Azadirachta Indica Seed Oil ​Biotermesztésből származó Neem fa gyümölcséből és magjából kímélő hideg sajtolással nyerik. (A mi éghajlatunkon általában megdermed, (18-20 fokon sűrűsödik) de meleg vízben pár perc alatt folyékony lesz, ez nem rontja a minőségét.)
Kiszerelés 20 ml
Vámtarifaszám 2147483647
Megjegyzés Gyermekek elöl elzárva tartandó! Külsőleg! Szembe ne kerüljön! Használat előtt végezz bőrpróbát!
Származási hely Magyarország
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Tárolási feltételek 16-27°C között, fénytől védve.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

1.288 Ft
Rendelhető
Az öregedő bőr legjobb barátja - lenyűgöző, természetes szemráncolaj.
1.288 Ft
Rendelhető
A makadámdió bőrápoló olaj egy igen kellemes, tápláló bőrápoló olaj, mely a sejtek szintjén fejti ki hatását a bőröd szerkezetének visszaállításában. A makadámdió bőrápoló olaj bőrsimító és regeneráló tulajdonságaival finommá, puhává teszi a bőröd legyen az száraz, érzékeny, irritált, kombinált, zsíros, vagy rosaceas kipirosodásra hajlamos bőr.
1.288 Ft
Rendelhető
A száraz, töredezett haj legjobb ellenszer- az extra száraz bőr megmentője.

Keresés